Få fremtidssikret din bolig med en vedligeholdelsesplan

Med en struktureret drift og vedligeholdelsesplan, er du sikret en lovpligtig vedligeholdelsesplan, der giver dig overblik over kommende opgaver, forebygger dyre reparationer og dokumentere boligens stand over tid.

Vi tilbyder vedligeholdelsesplan til

Personlig vedligeholdelsesplan

Vedligeholdelsesplaner fra TilsynsPartner, er skabt gennem dialog og tager udgangspunkt i dine behov og planer. Sammen med en bygningsrådgiver skræddersyer vi en drift- og vedligeholdelsesplan (dv-plan), med anbefalinger til relevante materialer, løsninger og metoder, som er tilpasset netop din ejendom.  

Planlægning af vedligeholdelsesplan

Vi starter med et møde, hvor vores bygningsrådgiver sætter sig ind i ejendommens historik, energiforbrug og jeres behov. Derefter gennemfører vi et grundigt boligtilsyn og rådgiver jer løbende, så I får en drift- og vedligeholdelsesplan, der passer til netop jeres ejendom.

Udførelse af vedligeholdelsesplan

Efter gennemgangen samler vores bygningsrådgiver fra op på de vigtigste observationer og konklusioner. Det sikrer, at du står tilbage med en gennemarbejdet vedligeholdelsesplan, du kan bruge aktivt i den løbende drift og vedligeholdelse af ejendommen. 

Hold din bolig i topform med et boligtilsyn

Med en regelmæssig vedligeholdelse af din ejendom og en klar vedligeholdelsesplan til dit hus, undgår du uforudsete udgifter og forringelse af boligens værdi. Ved at kombinere planen med et uvildigt byggetilsyn, kan små problemer opdages og udbedres, før de udvikler sig til store og dyre reparationer, der kan have betydning for boligens fremtidige salgspris.

Alle bygningsdele bliver gennemgået og vurderet, både med tv-inspektion, fugtmåling og termiske undersøgelser, for at sikre at boligen løbende lever op til gældende bygningsreglementer, hvilket både øger sikkerheden og boligens fremtidige salgspris.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, hvis du ønsker at få et 100% uforpligtende tilbud. Ved spørgsmål er du velkommen til at skrive til os på mjt@tilsynspartner.dk eller ringe på 42 22 51 42.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Bruges bl.a. til at beregne kørsel
Vælg ydelserne
Michael, grundlægger af TilsynsPartner.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de hyppigste spørgsmål i forbindelse med et byggetilsyn ved vedligeholdelsesplan. Finder du ikke svar på dine spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Hvad indeholder en vedligeholdelsesplan?

En vedligeholdelsesplan inkludere en omfattende teknisk gennemgang af hele ejendommen- både indvendigt og udvendigt. Vi kigger på:

  • Tag og tagrender 
  • Facade og murværk 
  • Vinduer og døre 
  • Fundament og sokkel 
  • Kloak og afløb 
  • Varme- og vandinstallationer 
  • El-installationer 
  • Udendørs arealer 
  • Isolering og energiforbedringer 
  • Generel inspektion og dokumentation 
  • Enkelt besøg: 4000-7000 kr.

Vær opmærksom på, at prisen for byggetilsyn afhænger af bygningens størrelse og kompleksitet samt hvor mange tilsyn der skal udføres. 

En vedligeholdelsesplan planlægger dine fremtidige udgifter for drift og vedligeholdelse, når der en dag skal ske udskiftninger ved huset. 

Vi hjælper med at give et overblik over hvad der er vigtigt at prioritere, så du har økonomi nok til både store og små udgifter på sigt. 

 

 

 

Hvad er et byggetilsyn?

Et byggetilsyn er en professionel kontrol af byggeprocessen for at sikre, at arbejdet udføres korrekt og i overensstemmelse med gældende regler og aftaler.

Når du bygger et nyt hus, er der mange detaljer, der skal være på plads – fra fundament til tag. Et byggetilsyn består typisk af flere kontrolbesøg i løbet af byggeperioden, hvor en fagperson gennemgår byggeriet for at opdage og forebygge fejl, inden de bliver dyre eller besværlige at rette. På den måde kan du være tryg ved, at dit nye hjem lever op til de forventede standarder.

Hvorfor bør et byggetilsyn gennemføres af en byggesagkyndig fremfor en håndværker?

Et byggetilsyn bør altid udføres af en byggesagkyndig fremfor en almen håndværker, fordi en byggesagkyndig har en bredere byggeteknisk viden og et uvildigt perspektiv. Hvor en håndværker typisk har specialiseret sig i ét fagområde, som eksempelvis tømrerarbejde eller murerarbejde, har en byggesagkyndig en helhedsforståelse af hele byggeprocessen – fra fundament til færdigt hus.

Derudover arbejder en håndværker ofte for entreprenøren, mens en byggesagkyndig udelukkende varetager dine interesser som bygherre. Det betyder, at du får en objektiv vurdering af byggeriets kvalitet og kan være sikker på, at fejl og mangler bliver opdaget og påpeget uden hensyn til økonomiske eller interne relationer i byggebranchen. På den måde sikrer du, at dit nye hjem lever op til de højeste standarder – både hvad angår kvalitet og holdbarhed.